× Hemsida Produkter Om oss Vårt team Vår mission Kontakt

Kraft och stabilitet som präglas framgång motsvarar denna andel av ansträngning, uthålighet och mod satsar på den. man Uthålighet börjar med starka övertygelser men om mål inte är klart och konkret sprider kraft sig åt många håll och det verkar som om målet inte finns.

När vi grundade Cards Print 2008, var vi medvetna om att vi har stor utmaning framför oss. Men vi hade klart definierat mål – att skapa starkt och framgångsrikt team som kan erbjuda lösningar som ska hjälpa våra kunder att förbättra sin verksamhet.

Vi har börjat genom att introducera plastkort och nyckelband samt möjligheter de erbjuder. Genom ömsesidigt samarbete med kunder lyssnade vi på deras behov och tillsammans skapade nya lösningar. Tack vare dessa lösningar har vi gradvis utvidgat vår verksamhet. Idag erbjuder vårt företag olika lösningar för identifikation och säkerhet. Förutom kort och nyckelband som har förblivit vår viktigaste produkt erbjuder vi också olika ID-tillbehör, ackrediterings, USB-minne, VIP armband, RFID media, kortläsare och skrivare. Vi har också skapat unika mjukvarulösningar för registrering av arbetstid men också organiserade evenemang, lekrum och system för anställdas mat.

Cards Print Security, en grupp inom vårt företag, ställde i förgrunden innovativa säkerhetslösningar med hög skyddsnivå. Dessa lösningar omfattar mekaniska cylindrar, mekatroniskt åtkomstkontroll, speciella elektroniska nyckelskåp och dokumentläsare.

Våra kunder är mestadels företag som har märkt att de sakta förlorar sina stamkunder men också mäktiga företag som vill ha starkt varumärke och fullständigt förtroende av deras kunder. Men våra nyckelkunder är företagen som inte vill att deras anställda förlorar alltför mycket tid och pengar genom att söka efter var, hur och vem de kan köpa produkt från. Vi ville erbjuda våra kunder fullständiga lösningar genom att erbjuda alla erforderliga produkter och tjänster på ett ställe. Vi har täckt hela beställningsprocess- från design och prepress, till tillverkning och snabb leverans med 24/7 tekniskt stöd.

10-års erfarenhet och ärlig kommunikation med kunder hjälpte oss att bekräfta att vi inkluderade rätta nyckelelement i vår verksamhet som har lett den åt rätt håll. Högkvalitativa produkter, snabb och exakt leverans, kundvård genom ständigt tillgängligt tekniskt stöd, hängivet och professionellt team erbjuder kvalitativ tjänst som är grund för vår verksamhet.

Genom samarbete med stort antal kunder närmar vi stadigt oss till uppfyllande av våra mål men vi definierar också nya mål. Detta uppmuntrar oss att stadigt utveckla oss och arbeta hårt för att rättfärdiga förtroende av våra kunder som vänder sig till oss som företaget känt för stabilitet, hängivenhet och bra lösningar.